Qui som

El taller d’ocupació “Revalorització dels Recursos Turístics Naturals III”, és un projecte promogut per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna finançat per la Conselleria d’Ocupació amb fons provinents del Fons Social Europeu.

Projecte de caràcter temporal en què l’aprenentatge i la qualificació professional s’alternen amb el treball productiu en activitats d’interés públic que permeten la inserció a través de la professionalització i adquisició d’experiència dels participants. La duració dels contractes és d’un any coincident amb la duració del Taller d’Ocupació.

 

 

                                                     RECURSOS HUMANS

El taller d’ocupació està constituït per un total de 13 persones. L’equip directiu encarregat de gestionar el projecte està compost per:

 

qui-som-001-1

 

Durant el programa, els alumnes treballadors rebran formació per a l’ocupació relacionada amb l’ocupació a exercir.

Esta formació s’adequa als continguts establits en la normativa reguladora dels certificats de professionalitat per als dos certificats, de nivell I i nivell II, a realitzar en este taller:

AGAO0108: ACTIVITATS AUXILIARS EN VIVERS, JARDINS I CENTRES DE JARDINERIA.

AGAO0208: INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE JARDINS I ZONES VERDES.

A més s’impartirà durant tot l’any formació complementària de caràcter modular, relacionada amb l’alfabetització informàtica, sensibilització mediambiental i en igualtat de gènere, inserció laboral i prevenció de riscos laborals:

FCO102: ALFABETITZACIÓ INFORMÀTICA.

FCOO03: INSERCIÓ LABORAL, SENSIBILITZACIÓ MEDIAMBIENTAL I EN IGUALTAT DE GÈNERE.

FCOS02: BÀSIC DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS.

Quant a la formació bàsica, els alumnes treballadors que no han aconseguit els objectius de l’Educació Secundària Obligatòria, tindran programes específics a fi de completar la dita educació i proporcionar-los una formació bàsica i professional. L’equip directiu desitja que tot el treball a realitzar els permeta incorporar-se a la vida activa o prosseguir els seus estudis en les distintes ensenyances regulades en les normes educatives vigents.

 

Anuncios