Objectiu: millorar la biodiversitat

-L’ajuntament junt amb el taller d’ocupació “Revalorització dels Recursos Turístics Naturals” en les seues dos anteriors edicions, ha contribuït de manera activa a la protecció de la biodiversitat de l’entorn natural.

En aquest actual taller es pretén també continuar lluitant per a preservar l’entorn.

IMG-20170301-WA0000

La Directora Nieves Santonja i l’Assessora en Biodiversitat i cooperant d’Agro Vero Tarazona, es van reunir amb Toni i Luis, tècnics de l’empresa LA GRANJA DE BITXOS per a elaborar un projecte amb caixes nius, els objectius del qual seran:

-Corregir o compensar la carència de buits naturals empleades per algunes espècies d’aus troglodites i rates penades fissurícoles per a afavorir la seua reproducció i supervivència.

– Potenciar poblacions d’insectívors depredadors naturals de plagues i afavorir l’equilibri ecològic, complementant d’aquesta manera la lluita biològica i reduint amb el temps costos en fitosanitaris.

– Transmetre valors mediambientals als visitants del paratge. Divulgar la importància de la biodiversitat de les nostres zones humides i la insubstituïble labor exercida per la fauna insectívora que ens rodeja.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s