L´Alcalde ja coneix el nou taller

20170127_115257

El taller d´ocupació “Revalorització dels recursos turístics III de Tavernes de la Valldigna” ha iniciat les seues tasques després d’haver contractat 13 persones durant un any per a dur a cap les tasques del taller.

El taller durant aquest any actuarà en projectes de restauració ambiental i paissatgística en diversos enclavaments d’alt valor ecològic i mediambiental de Tavernes, així com en la rehabilitació del patrimoni etnogràfic per a donar-li valor.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, han visitat els alumnes i l’equip directiu en aquest inici per a interessar-se de les tasques que estan realitzant en l’antiga escola infantil Víctor Calatayud.

L’alcalde ha comentat l’esforç que fa l’Ajuntament invertint en els tallers per fomentar l’ocupació a Tavernes: “Hem de tindre en compte la importància de la formació que reben els alumnes, ja que s’aconsegueix que més del 50 per cent s’incorporen en el mercat laboral”.

La visita ha servit també per comprovar les millores que l’Ajuntament va fer en el centre per tal de poder homologar-lo com a aules del taller d’ocupació. Amb aquest objectiu, i tal com ací vam publicar, l’Ajuntament ha dut a cap un projecte d’ampliació d’una de les aules i ha adaptat els banys i l’itinerari a la normativa d’accessibilitat.

Deja un comentario