Inici

El taller d’ocupació “Revalorització dels Recursos Turístics Naturals III”, és un projecte promogut per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna finançat per la Conselleria d’Ocupació amb fons provinents del Fons Social Europeu.

Projecte de caràcter temporal en què l’aprenentatge i la qualificació professional s’alternen amb el treball productiu en activitats d’interés públic que permeten la inserció a través de la professionalització i adquisició d’experiència dels participants. La duració dels contractes és d’un any coincident amb la duració del Taller d’Ocupació.

Tot l’equip del taller d’ocupació vol fer partícip a la població de Tavernes dels treballs i progressos formatius realitzats enguany 2017.

És per açò que hem creat el blog esperant que siga informatiu, participatiu i respectuós amb el treball i les il·lusions de l’equip de treball, el fi de les quals és la millora dels recursos naturals de la població.

L’equip directiu desitja que tot el treball realitzat en el taller no sols millore l’entorn de Tavernes, sinó que també permeta als alumnes- treballadors incorporar-se satisfactòriament a la vida laboral.

20170116_072527

Equip  jardineria

20170209_083702

Equip directiu

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s